top of page

GETUIGENISSEN

" Ik ben bij Greta terechtgekomen toen ik op zoek was naar een loopbaanbegeleider maar ik heb bij haar veel meer gevonden dan enkel dat. Voor mij was ze de geknipte persoon op het juiste moment en, vooral, met de juiste energie waardoor ik mezelf (een, schijnbaar, zelfzekere blanke man van rond de 40) op een veilige en rustige manier kon openstellen. Greta heeft een 'gave' om de meest gevoelige of confronterende zaken op een neutrale of vragende manier aan te brengen en je op die manier de nodige inzichten zelf te laten krijgen. Dat was en is nog steeds niet evident maar ondertussen wel al een pak makkelijker geworden door haar coaching. Nu ik, een jaartje later, terug bots op oude patronen, gewoontes of wonden is het mijn eerste reactie om langs te gaan bij Greta omwille van de connectie en het vertrouwen dat iets in mij maar al te graag aan haar wil geven. Het heeft bij mij toch even geduurd alvorens ik het idee van begeleiding of coaching wou toelaten in mijn leven (ik had dat niet nodig, dacht ik) maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik dit, en mezelf, heb leren kennen bij Greta. Topcoach en topvrouw!" 

- 40-jarige man uit Pajottenland

"Ik heb het genoegen en plezier gehad om een kleurenanalyse te doen bij Gloed. Ik werd hartelijk ontvangen door Greta die met veel passie en met hart en ziel alles uitlegde wat we gingen doen. Bij de juiste kleuren stralen je ogen op een bijzondere manier. Je komt heel wat te weten over jezelf, heel erg boeiend. Ik heb er een heel gezellig, aangenaam en intens moment doorgebracht."

- Nathalie uit Dilbeek

"Het was boeiend om kleur en kleding - en vooral je innerlijke kleur - alle aandacht te geven, erover na te denken en op een speelse manier terug de horizon te verruimen."

- Vera uit Buizingen

"Ik ben bij Greta terechtgekomen toen er op het werk een reorganisatie aan de gang was. Ze zou me begeleiden om hiermee beter om te gaan binnen het team. Er zouden immers mensen ontslagen worden. Nooit had ik gedacht dat ik zelf bij diegenen zou zijn die ontslagen zouden worden… en bij mijn outplacement ben ik niet van coach veranderd maar bij haar gebleven omdat het vanaf het eerste moment klikte. Ik heb intussen genoten van de wandelcoaching en de inzichten die toen naar boven zijn gekomen. Ik weet nu dat er iemand is die professioneel, met veel empathie en luisterbereidheid, klaar staat om feedback en advies te geven bij de belangrijke keuzes die ik moet nemen op het einde van mijn loopbaan."

-  Marco uit A.

"J'ai été accompagnée par Greta dans le cadre d'un burn-out.

J'ai senti tout de suite de la bienveillance e,t de la douceur, ce qui m'a permis de me sentir en sécurité et de m'ouvrir.

Elle a une très grande capacité d'écoute. C'est quelqu'un de positif et de créatif, qui a pu s'ajuster à mes demandes et qui a été attentive à mon rythme. Grâce à cet accompagnement, j'ai pu (re)-découvrir des facettes de ma personnalité, avoir une meilleure connaissance de moi-même et de mes valeurs. Je me sens plus solide et je peux mieux définir mes besoins dans la recherche d'un futur emploi. Il me reste à trouver un "chouette lieu" où m'épanouir dans mon travail. Merci Greta!"

- Laurence

"Greta is een empathische en motiverende loopbaancoach die me begeleid heeft naar meer zelfwaardering en een betere kennis van mijn waarden, talenten en prioriteiten. Dit heeft me geholpen bij het maken van keuzen."

- C. uit Halle

bottom of page